בית הספר הבינלאומי למלונאות ותיירות

בית הספר הבינלאומי למלונאות ותיירות - מידע כללי

השאירו פרטים ויועץ יחזור אליכם
שם מלא:
טלפון נייד:
דוא"ל:
עיר:
ת.ז:
טבחות סוג 3
תנאי רישום:
-ההשתלמות מיועדת לבעלי תעודה מקצועית סוג 02 בטבחות ובעלי וותק מוכח של שנה לפחות, מתאריך קבלת התעודה או, טבחים בעלי וותק מקצועי של 7 שנים, לפחות, ללא תעודה (חובה להציג מסמכים על מספר שנות הניסיון).


תיאור התעודה:
* תעודת מקצוע סוג 03 בטבחות של משרד התמ"ת
* תעודת גמר של ביה"ס הבינלאומי למלונאות ותיירות, אוניברסיטת בן-גוריון באילת


משך הלימודים:
200 שעות

זמני לימוד:
יום לימודים מרוכז

תחומי לימוד:

נושאי הלימוד:

·         חלקי בקר ועגל

·         רטבים ומרקים

·         מנות ביניים

·         הכנת מנות גורמה אישיות

·         תברואה והיגיינה

·         חישוב עלויות מזון בתפריט

·         דיני כשרות

·         בטיחות וגהות

·         הכנה למבחן המעשי והעיוני

הלימודים מתקיימים בכיתות לימוד ובסדנאות מטבח המצוידות במיטב הציוד החדיש.

הערות:
*25 מפגשים, אחת לשבוע, בין השעות 08:00-15:00



*התכנים בעמוד זה מתעדכנים אחת לכמה חודשים
סגור