פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

אספתי את רוב החומר להגשת ההצעה אבל מתקשה בניסוח ההצעה. מחפשת מישהו שיערוך אותו ו/או ינחה אותי בעריכה מקצועית
לי | 10:31  05/03/07
ראשית לא כדאי לך לתת למישהו לכתוב לך תמורת תשלום. א. חבל על הכסף ב. רק אתה יודע את החומר הכי טוב ג. מדובר בהצעת מחקר ועדיין לא בתיזה ד. המנחה יבדוק ויתן את הערותיו. מה שאני מציעה זה ככה: א. יש מעין שבלונה או נוסח קבוע שעל כל הסטודנטים ללכת לפיו (אפשר לקבל במזכירות התלמידים, או מהמנחה)בעצם הוא מגביל גם למס' עמודים, ומנחה מה יש לכתוב בכל קטגוריה. אני יכולה לתת לך אחד כזה. ב. אני לא יודעת מהו תחום לימודיך אבל אם זה קשור לעבודת פרוייקט הנדסי או מעבדתי, אז אולי תתחיל מהחלק הקל של שיטות וחומרים אח"כ תעבור לתוצאות ותשאיר את החלק הקשה של דיון, הקדמה ומבוא לסוף. ג.כאמור את הידע שלך אתה מביע בהצעה על סמך מאמרים קודמים וכפי שבוודאי ראית כל המאמרים קצת חוזרים על עצמם בהקדמה אז זה בעצם אמור להיות ההקדמה של התיזה שלך כלומר הרקע. ד. במקום לשבור את הראש כיצד לוקחים את כל המאמרים ומוצאים מהם את העיקר לסיכום אחד. מניסיון שעברתי על בשרי, כדאי להסתכל בתיזות קודמות של סטודנטים של המנחה שלך ואפילו בעבודות של סטודנטים(יש גם עותקים בספריה). היתרון בלקחת עבודות של סטודנטים של המנחה הוא שקרוב לוודאי הם בנושא קרוב ואפשר אפילו להעתיק חלק מהדברים עם הפניה למקור המאמרים. כמו כן אין כמו לקחת מס' מאמרים רלוונטים של המנחה שלך ולפי זה לבנות את ההקדמה. ה. אני יודעת שזה נראה קצת מסובך, אבל תתחיל לכתוב ואז תתקן טיוטה על טיוטה ובסוף זה מצליח. אשמח לעזור בחינם.
שרון שולהייטר | 02:39  24/03/07
שלום ולרי, שמי שרון שולהייטר, דוקטור למדע המדינה ובעל ניסיון רב בהוראה, כתיבה ומחקר אקדמי במדעי החברה והרוח. באם את עדיין זקוקה לסיוע מקצועי בהכנת הצעת המחקר שלך, תוכלי ליצור עמי קשר בטלפון 03-6810861 או 050-9170665. בהצלחה, שרון.
סגור