פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

היי פורום זה פעם ראשונה שלי פה... אני מתה מתה להתחיל ללמוד ואני דיי מתנדנדת עם המקצועות בהתחלה חשבתי על ראיית חשבון כי המבחנים באונ' ובמכללה זה אותה רמה ואני מסתדרת עם מתמטיקה,זה קשור? השאלה מה זה אומר מה הלימודים? מה זה אומר הנדסה וניהול ומה זה אומר פסיכולוגיה אני יודעת שזה לא ממש קשור.. ואיך המכללה למנהל?!? בבקשה תנו לי תשובה ל[email protected] תודה רבה רבה!!!
ת | 20:51  03/03/07
אני לא יודעת מה לגבי שאר המקצועות, אבל חשבונאות זה לא ממש מתמטיקה, נכון שיש הרבה קורסים עם חישובים כמו 30%*3400\70%*3\12+720 אבל הם רק בגלל שזה החישוב שקבע גילוי הדעת. אין משוואות שצריך לפרק ולפתור, או גאומטריה. יש רק בעיות של - ב 1.7.04חברה א מחליפה מכונה עם חברה ב ומקבלת בנוסף 5000 שח. יתרת חיי המכונה 5 שנים (כלומר לחשב פחת) איך תציגי את זה במאזן ובדוח רווח והפסד לשנת 2005 ההצגה\החישוב הם לפי איך שקובע גילוי הדעת (יש גם קורסים בשנה הראשונה, רוב השנה, שהם כן מתמטיקה. כמו הסתברות, אבל זה ממש ממש לא קשור לחשבונאות. זה סתם חובה לתואר)
סגור