פורום מבחני קבלה לארץ וחו"ל - לקריאה בלבד

בהנהלת: בית הספר האמריקאי  |  מסר למנהל/ת הפורום
מטרת הפורום הינה לספק ייעוץ, הכוונה והדרכה לקראת הכנה למבחני קבלה ללימודים בחו"ל ומבחני המיון השונים הנדרשים לקבלה ללימודי מקצועות הרפואה

בית הספר האמריקאי

הפורום מנוהל ע"י בית הספר האמריקאי, המתמחה בהכנה למבחני קבלה ללימודים בחו"ל. מטרת הפורום הינה לספק ייעוץ, הכוונה והדרכה לקראת הכנה למבחני המיון השונים הנדרשים לקבלה לאוניברסיטאות בחו"ל.

אורן | 08:14  14/07/09
שלום לכולם, שמי אורן ואני מעוניין לעשות תואר שני במנה"ס וברצוני לבדוק היכן מומלץ לעשות קורס GMAT בררתי ויש לפחות כ 5 מקומות שבהם ניתן לעשות קורס זה כגון GMAX HIGH Q, וכו`...האם למישהוא יש המלצה מנסיונו,חבריו,האם אין יותר טוב אלא יש דגשים שונים בין כל מקום למידה כזה או אחר? כל מידע שהוא יתקבל בברכה תודה מראש, אורן.
ביה"ס אמריקאי | 18:24  14/07/09
אורן שלום, קיימים היום מס' גופים אשר מכינים לבחינה, וחשוב מאוד כי תבצע סקר, תדבר, ותפגש כדי לבחור את המקום שיהיה הטוב ביותר עבורך. בית הספר האמריקאי ללימודי MBA, צבר ידע וניסיון רב בהכנה ממוקדת של תלמידים לקראת בחינת הGMAT, לצורך קבלה לימודי תואר שני מנע"ס, MBA, בארץ ובחו"ל. מאות מתלמידי ביה"ס האמריקאי התקבלו לתואר שני במנע"ס, במוסדות לימוד יוקרתיים בכל העולם, כאשר דרישות הקבלה אליהם גבוהים מאשר דרישות ללימודים בארץ. לכן חשוב לעשות קורס הכנה לבחינה במכון שיכול ללוות אותך לאורך כל התהליך, אם זה לגבי לימודים בארץ או לחו"ל, ובמכון שיכול לתת לך את מקסימום הביטחון ושיוביל אותך להצלחה מירבית במבחן. הניסיון הרב וההצלחה של בית הספר האמריקאי בתחום ההכנה למבחני הקבלה ללימודים גבוהים, מאפשר לתת לך את כל הכלים הדרושים, ועומד בקנה אחד עם החזון להגשמת השאיפות האקדמאיות של התלמידים שלו. יועצי ביה"ס האמריקאי ישמחו לעמוד לרשותך ולספק פרטים נוספים, בטלפון 1-700-700-535
רן | 16:12  15/07/09
אני מאוד התרשמתי מהקורס והשירות שקיבלתי בביה"ס אמריקאי, נרשמתי לקורס לקראת סוף המילואים שלי, שכבר הפסדתי שיעור אחד. הייתי מאוד לחוץ בגלל הדדליין באוניברסיטה. הם נתנו לי השלמה של השיעור בוידאו וגם קיבלתי יחס אישי טוב מהמורה בקורס, שעזר לי מאוד להשלים את הפער.החלטה נוספת לעשות אצלם קורס היתה שהם נותנים התחייבות לקורס חוזר בחינם במידה ואני לא אקבל ציון טוב, למרות שלא מימשתי את זה, כי קיבלתי ציון יפה.
סגור