פורום מבחני קבלה לארץ וחו"ל - לקריאה בלבד

בהנהלת: בית הספר האמריקאי  |  מסר למנהל/ת הפורום
מטרת הפורום הינה לספק ייעוץ, הכוונה והדרכה לקראת הכנה למבחני קבלה ללימודים בחו"ל ומבחני המיון השונים הנדרשים לקבלה ללימודי מקצועות הרפואה

בית הספר האמריקאי

הפורום מנוהל ע"י בית הספר האמריקאי, המתמחה בהכנה למבחני קבלה ללימודים בחו"ל. מטרת הפורום הינה לספק ייעוץ, הכוונה והדרכה לקראת הכנה למבחני המיון השונים הנדרשים לקבלה לאוניברסיטאות בחו"ל.

שי | 14:17  04/05/09
אני רוצה לעשות gmat ודי בטוח שאני לא צריך קורס (שעולה המון כסף). 1. האם לדעתכם אפשר ללמוד לבד לgmat בצורה טובה? (אני בוגר הנדסה וצריך רק את החלק הכמותי). 2. איזה ספרים כדאי לקנות לgmat? 3. כמה הספרים האלה עולים בארץ (ראיתי את המחירים בamazon). תודה!
בית הספר האמריקאי | 19:33  04/05/09
שי שלום מבחן הGMAT הוא מבחן קשה גם לבוגרי תארים ריאליים. הסיבה לכך היא שהמבחן דורש ממך לפתור תרגילים תחת לחץ זמן ולפעמים בוגרי תארים ריאליים רגילים לפתור את בעיות "בדרך הארוכה". בגלל המבנה האדפטיבי של הבחינה מאוד חשוב להתכונן עם תוכנות ממוחשבות ולבנות תוכנית אסטרטגית לניהול הזמן. בעיקרון זה מאוד תלוי איזה ציון אתה צריך. הייתי ממליץ לך לעשות מבחן או שניים לדוגמא(אדפטיביים) כדי לקבל הערכה של הרמה שלך. אם יש פער גדול בין הציון שאתה צריך לזה שתוציא במבחנים לדוגמא יהיה לך קשה לשפר את הרמה ללא הכנה מקצועית. לגבי ספרי לימוד אתה יכול לרכוש ספרים מבית הספר האמריקאי במחירים נוחים. מצ"ב לינק לעשיית מבחנים לדוגמא.
סגור