בשיטוט באתרי לימודים ראיתי שהלימודים בגרמניה הם חינם, גם לזרים.
אני בטוחה שהלימודים שם הם ברמה גבוהה, אז איפה ה catch?
למה גרמניה לא פופולרית בקרב הישראלים? (לפחות מההיבט האקדמי...)
מה תנאי הקבלה ללימודי אדריכלות?
וחוצמזה, אם לא גרמניה אני אשמח מאוד לקבל טיפים בגיבוש החלטה למקום לימודים בחו"ל.
תודה
בית הספר האמריקאי | 19:56 04/05/09
הלימודים בגרמניה הם אכן חינם גם לזרים. הקושי המרכזי בנוגע ללימודים בגרמניה הוא השפה. הגרמנית היא שפה קשה מאוד ונדרשת לפחות שנה של לימודים אינטסיביים של השפה לפני תחילת הלימודים האקדמיים על מנת להצליח בלימודים. בנוסף תזכרי שלמרות הלימודים שהם חינם(או זולים מאוד) עלויות המחייה גבוהות מאוד.
תנאי הקבלה ללימודי אדריכלות הם תיק עבודות ומבחן ידע בגרמנית.
בנוגע לטיפים- אם תהיי יותר ספציפית אני אשמח לתת. אם את רוצה לקבל פרטים לגבי כל אפשרויות הלימוד את יכולה ללכת לכנס של המרכז הישראלי ללימודים בחו"ל(03-7510909
מבחן שפה ותיק עבודות בלבד?
האם במקרה מצאת משהו לגבי לימודים באיטליה? אני מעוניינת ללמוד לימודי אופנה וכיוון שאיטליה מאופיינת בכך שהיא בירת האופנה הייתי רוצה ללמוד שם. אך איני יודעת איך אסתדר מבחינת השפה,התרגום לאיטלקית וכדומה.
אני יודעת שלגבי ארה''ב יש הרבה הטבות למי שרוצה לבוא וללמוד באחת המוסדות שם אך צריך תעודת בגרות גבוהה בחלק מהמקומות,יש דרישות סף.
תנסי לחפש ביורם לימודים או משהו כזה.
לעבור לגור שם .. אני כנראה הולכת ללמוד שם גם והאמת שאני ממש מבינה אותך..
זה ממש מוזר להתחיל ללמוד פתאום שפה חדשה ועוד כדי ללמוד בה.
עכשיו אני צריכה גם ללמוד שפה אקדמית וגם שפת רחוב כי אני אהיה חייבת לעבוד שם גם.. למצוא לי איזה עבודה ואם אני לא אדע לדבר את השפה זה יהיה בעייתי תסכימי איתי :)