פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

יוסי | 13:47  21/06/07
הי, אני אמור להתחיל עבודה חדשה ב- 01/07/2007 וקיבלתי זימון לראיון לתחילת שבוע הבא למקום ותפקיד שנראים לי יותר. חשוב לציין שאני מתחיל לעבוד במקום שהינו התפשרות עבורי כיוון שאני מחפש עבודה כחצי שנה ולצערי ללא הצלחה . ההתלבטות שלי נובעת מזה שנמאס לי לעבור שוב את התהליך של ראיון ועוד ראיון ועוד אני לא יודע כבר מה... למרות שאני יודע שאני הולך לעבוד בעבודה שהינה התפשרות.רק אומר שההתפשרות אינה קשורה לתנאי העבודה שפחות או יותר זהים ,אלא לתפקיד עצמו. האם בעצם עדיפה ציפור אחת מאלף ציפורים על העץ? האם לוותר על הריאיון? תודה
אפרת יצחקי רבינוביץ | 07:29  23/06/07
הי יוסי אם המקום והתפקיד נראים לך יותר, אז מה זה כבר עוד ראיון אחד???! שווה לסבול למען הדבר הנכון, תפקיד טוב ועבודה שנמשכת זמן רב יותר מכל ראיון.בהצלחה
סגור