פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

דוברת בצלאל | 13:50  08/06/07
היי אפרת, עברתי אצלכם ייעוץ ללימודים לא מזמן והוצע לי ללמוד הוראה לכיתות א'+ב או חינוך מיוחד או ייעוץ חינוכי. ואכן תחומים אלו מאוד מעניינים אותי בעיקר חינוך לגיל הרך(מורה+גננת) וגם חינוך מיוחד. פה מתחילה ההתלבטות שלי. כרגיע קצת מרתיע אותי התחום של חינוך מיוחד, יהיה לי מאוד קשה להתמודד. אז חשבתי להתחיל במסלול לגיל הרך ואולי בהמשך אוכל להרחיב רת סמכויותיי גם בחינוך המיוחד ואפילו בייעוץ חינוכי. מה שרציתי לשאול זה האם אפשרי בכלל לעשות דבר כזה, והאם אחרי תואר בגיל הרך ארצה להמשיך לחינוך מיוחד/ייעוץ חינוכי אבל בשכבות גיל בוגרות יותר האם אפשר? תודה רבה,
אפרת יצחקי רבינוביץ | 20:08  09/06/07
שלום עם תואר בחינוך תמיד תוכלי להמשיך ליעוץ חינוכי, בתנאי שמדובר בתואר ולא לימודי תעודה בלבד.לגבי עיסוק בהמשך בחינוך מיוחד, יתכן ותצטרכי השלמות, כדאי לברר בבתי ספר לחינוך מיוחד לגבי דרישות ההסמכה בקבלת מורים לבתי הספר שלהם. בהצלחה
סגור