פורום עיצוב גרפי - לקריאה בלבד

ידע והבנה בעולם העיצוב, החל מעיפרון ונייר וכלה בתוכנות מולטימדיה מורכבות. מה כוללות תוכניות הלימודים? תנאי קבלה?, ההבדל בין לימודי עיצוב גרפי לתואר לבין לימודי תעודה? השתלבות בוגרים כגרפיקאים וכמעצבים בתעשייה, בשוק העסקי, במשרדי פרסום ועוד מידע על חודו של הפרונט

איריס | 15:37  04/11/08
היי! אשמח לייעוץ ממי שיודע: אני רוצה להתחיל מכינה בעיצוב ואני מתלבטת בין ארטי-שנקר לבין מכון אבני. הייתי ביום פתוח בארטי שנקר, והתרשמתי לחיוב. העלות היא 7900 ש"ח. את מכון אבני אני לא מכירה ממש. התקשרתי כדי לברר פרטים, והבחורה אמרה שהם פותחים מכינה רק בדצמבר ושאני אדבר איתה אחרי חנוכה. לא הבנתי למה היא לא רוצה לתת לי הסבר כרגע, ואמרתי לה שיש עוד מכינות ואני רוצה להחליט עכשיו ולא בדצמבר. היא אמרה לי לדבר איתה בבוקר... אולי זה סוף היום שלה ולא היה לה כוח. שזה משונה כי גישה כזו לא גורמת לי לרצות להירשם. לא משנה, בקיצור היא אמרה שהמכינה עולה בערך 4000 וזו הסיבה שאני לא פוסלת אותם. אשמח אם מישהו שמכיר או עשה אצלם מכינה יוכל לייעץ לי, האם המכינה ברמה ומה ההתרשמות שלכם ממנה. אם זה יהיה בהשוואה לארטי שנקר זה בכלל יהיה מצוין. המון תודה!
בתור סטודנטית שנה ג' במכון אבני לא הייתי ממליצה לך לקחת מכינה אצלנו. בגלל שזה לא ההתמחות העיקרית שלהם... ובכלל..לא הייתי אומרת לך לבוא ללמוד פה.. הרבה שאני מכירה עזבו..רק הכיתה שלי נשארה..נגררת...כי אין לנו הרבה ברירות.. אבל השנה התחילה כחיובית אז בנתיים אני מבסותה... :) אם את בכל זאת מתלבטת בין מכינות...שמעתי ש6B מעולה...אני הייתי ב"מכינה הבינתחומית לעיצוב ואדריכלות"..וגם לא היה משהו..למדנו רק רישום ועיצוב מוצר.. מקווה שעזרתי :)
סגור