הזמנתי עבודה אצל היועץ האקדמי הוא לקח את מחצית מסכום הכסף שסיכמנו עליו ואת החומר לעבודה שאספתי בזיעת אפיי ונעלם!!! ולמרות כל הפצרותי שרק יחזיר אליי את החומר שלי הוא נעלם!!!
תזהרו!!!
אני הזמנתי עבודה בלימודים קלאסיים, היה מאה אחוז, ואף נתן לי אותה כשבוע לפני הזמן ומבחינת הציון- אין טענות בכלל
אז איך אתה יכול להסביר את מה שקרה? וזה קרה!
בגללו אני אצטרך להתחיל עכשיו שנת לימודים חדשה זו הייתה אמורה להיות העבודה האחרונה שלי לתואר! אפילו את החומר שלי הוא לא מוכן להחזיר לי והצעתי לו כסף בעבורו...
אין לי שום סיבה להשמיץ סתם!!!
איני יודע מה הסיפור שלך, מתאר לעצמי שלא קמת בבוקר והחלטת סתם להשמיץ, אצלי הוא היה מעל ומעבר ואף תיקן לי מספר דברים בעבודה לאחר שיחה עם המרצה....לא גבה שקל מעל המחיר שהוסכם, מסר לי אותה הרבה זמן לפני הדד ליין ובכלל גם לאלו ששלחתי אליו עשה עבודה טובה ומקצועית
ואם באמת מעניין אותך הסיפור ועדין לא הבנת אותו אז- הזמנתי מקובי עבודה נפגשנו העברתי אליו את החומר (ביבליוגרפיה ועוד חומר שאספתי) ואת הכסף הוא הבטיח שהעבודה תהיה מוכנה תוך חודש ושהוא יעביר לי תוך כדי חלקים מהעבודה להתרשמות והערות. תוך כדי הזמן הזה הוא נעלם לקצת וענה רק לאחר שהתקשרתי ממספר חסום, לבסוף לאחר כחודשיים העבודה לטענתו הייתה מוכנה והוא ניסה לדבריו לשלוח לי אותה באי-מייל אך ללא הצלחה, לכן קבענו מקום מפגש אך בדיוק אז קובי עבר לטענתו תאונת דרכים ומאז נעלם לגמרי- השארתי הודעות בנייד שלו ובתיבת האי-מייל שלו אך הוא לא חזר אליי הצעתי לו עוד כסף בעבור החומר שלי שהעברתי אליו אך ללא הצלחה. אז תאמין לי שהייתי מאוד שמחה אם הוא היה יוצר איתי קשר בכל רגע נתון והייתי מקבלת טיפה של אור על כל הנושא הזה- אך כבר אין לי סבלנות וגם לא הזדמנות להגיש את העבודה הזו אני פשוט צריכה להתחיל שנת לימודים חדשה באוניברסיטה...
להדס שלום.
אם תצרי איתי קשר יש לי רעיון מבריק כדי לתפוס אותו.
נא להתקשר ליוסי 08-9942311 בשעות הערב.
אומרת אמת | 20:55 16/06/08
http://forums.ort.org.il/scripts/showsm.asp?which_forum=52&mess=2379512