פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

שלום, התקבלתי ללימודי יחב"ל והיסטוריה באוניברסיטה העיברית. שלשום התחלתי את הרישום המקוון לקורסים וראיתי שכמות הקורסים שצריך ללמוד בשנה הראשונה בהיסטוריה היא רבה מאוד.אינני מתכוונת להמשיך ללמוד היסטוריה מעבר לשנה הראשונה [בעיברית צריך בשנה הראשונה ללמוד 2 חוגים] ולפי מה שאמרו לי באוניברסיטה אני עדיין יכולה להחליף את היסטוריה במדע המדינה [אני חושבת שבחוג זה לומדים פחות שעות בשנה א']. גם היסטוריה וגם מדע המדינה לא מעניינות אותי והחל מהשנה השניה אעבור ללימודים במסלול חד חוגי- יחב"ל. אשמח לשמוע באופן ד ח ו ף מאנשים שמבינים בנושא [האם במדעי המדינה באמת לומדים פחות? האם הנושא מעניין לפחות קצת?] המון תודות מראש ד
סגור