פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

שרון | 11:38  27/08/07
אני חסרת תעודת בגרות ואני רוצה ללמוד הנדסת כימיה תרופתית בררתי במכלל אריאל ונאמר לי שאני צריכה לעשות קדם הנדסאים ואח"כ ללמוד את הנדסת כימיה תרופתית מה דעתכם על מכללת אריאל איך היא מכול הבחינות ? אשמח לקבל חוות דעת ממאנשים או ממי שלומד שם תודה ויום טוב
מנהלת הפורום | 17:23  29/08/07
לאחרונה זכתה המכללה שתואר "מרכז אוניברסיטאי" - שזה לא לגמרי אוניברסיטה אבל הכי קרוב שיש (יותר מכל שאר המכללות). שורה תחתונה זה אומר שהרמה האקדמית במכללה דומה או קרובה מאד-מאד לזו שבאוניברסיטאות. כך, שזה אומר דרשיני. בנוסף, ידוע כי הלימודים שם ניתנים לשילוב עם עבודה ומערכת השעות יחסית נוחה. גם מבחינה חברתית ידוע כי נחמד שם מאד. אבל את יודעת - על טעם וריח... בהצלחה,
סגור