פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

שחר | 15:54  18/07/07
אני מתחיל ללמוד מנהל עסקים והבנתי שרוב האנשים שלומדים את זה נשלחים מחברות כדי להתקדם . השאלה שלי אם אני לא עובד באף חברה האם כדאי לי ללמוד את זה והאם אני ימצא עבודה עם התואר הזה תודה
מנהלת הפורום | 08:32  29/07/07
אמנם זה נכון שישנן חברות ששולחות עובדים ללימודים כדי להתקדם בתוך החברה אך דווקא רובם של הסטודנטים למנה"ע תואר שני - אינם נשלחים ע"י החברות שהם עובדים בהן - אם הם בכלל עובדים כבר. התואר מאד מבוקש בימים אלו משום העלאת התנאים לקבלת עובדים בכל מיני חברות. כדאי לך ללמוד לתואר זה אם בכוונתך לעסוק בעסקים, לעבוד בחברה או משהו בכיוון הזה. גם מומלץ לך למצוא עבודה בתוך חברה מסוימת וללמוד במקביל. התואר השני ייתן לך עדיפות בקידום ובשכר מן הסתם. בהצלחה
סגור