פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

aaa | 17:22  10/06/07
זהירות!!! שרלטנות!!!! מסחטת כספים!!!! הזהירו את כל מי שאתם יכולים מפני קמפוס ברושים! באוא אספר לכם מעט על הקמפוס "המשפחתי" הזה... פה מבטלים שעורים על חשבון הסטודנטים פה יעשו הכל כולל הכל שתרשמו לכל פעילות ביה"ס שכמובן עולות כסף... פה תרשמו לקורסים וירטואלים...שאולי לא ייתקיימו פה יגידו לכם שמספר המקומות מוגבל ואז תגיעו לכיתה מפוצצת ואפילו כסא לא תוכלו למצוא... פה תוכלו להגיע לשיעורים שבוטלו ולא טרחו ליידע אתכם... הו חברים הרשימה א-ר-ו-כ-ה!!!! אני אחסוך מכם, פשוט ראו הוזהרתם...ואם זה לא מספיק בואו לבי"ס ותשאלו את הסטודנטים
אני סטודנט בברושים כבר שנה שלישית! כנראה שמי שכותב רוצה לפגוע בסטודנטים של ברושים ובבי"ס. אני לא יודע על מה הוא מדבר. ביה"ס הוא עם הרמה הכי גבוהה שיש בארץ, המורים הם הכי מנוסים ומדהימים שיש, אין דבר כזה "ביטול שיעורים" וכד'. אני חייב הרבה לברושים ולמורים על הדרך האישית המדהימה שאני עובר במקום הזה. אני מזמין אתכם לשאול את הסטודנטים של ברושים ולא מישהו שמתחבא מאחורי שם וירטואלי ולא מוכן להחשף, וכנראה רוצה לפגוע במוסד הזה.
כל מי שבאמת רוצה לדעת את האמת על קמפוס ברושים מוזמן להתייחס לאמירות רציניות ולא לאמירות של אדם שכותב בעילום שם וכנראה נפגע באופן אישי ממשהו לא ברור. מדובר בקמפוס נעים עם אוירת לימודים רצינית, תוכניות הלימודים מאוד רציניות ועכשיו בתקופת המבחנים באה לידי ביטוי גם המשפחתיות והאיכפתיות והיחס האישי והמקצועי של הצוות ושל המורים לכל תלמיד. אני מסיים לימודי שנה ב' ועד היום לא נתקלתי בשום מצב של ביטולים ללא הודעה או גביית כספים לא מוצדקת, להיפך בקמפוס ברושים מספקים פעילויות שממה שאני יודע לא מקובלות בבתי ספר אחרים בשנה הבאה יש לנו סיור מחלקות בבית חולים איכילוב וכל חודש מתקיימות הרצאות עם אורחים מאוד איכותיים שממש פותחות את הראש ומספקות מידע חשוב ומעשיר. אז חשוב לראות את כל התמונה!!!!! אני ממשיך לשנה ג' ונהנה מכל יום שבו אני מגיע למקום הנעים הזה פשוט לבוא להתרשם ובאמת לשאול סטודנטים נוספים
סגור