פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

שגיב | 22:15  06/06/07
שלום אני לומד במכללת ספיר ויש לי מלא קורסים שסיימתי אותם ונשארו לי חומרי הלימוד (סםרים , חוברות , דפי עזר , מחברות) שמעתי שאפשר להעביר אליכם את זה. לאן אני יכול לשלוח אליכם?
מנהלת הפורום | 10:53  17/06/07
בהחלט אתה יותר ממוזמן לשלוח אלינו את כלל החומרים האקדמיים שלך: מבחנים + פתרונות ומחברות קורס (סיכומי מאמרים פחות רלוונטיים). אתה רק צריך לשים אותם במעטפה חומה (בין אם יש לך אותם על דיסק ובין אם בעותקים קשיחים, בין אם מוקלד ובין אם בכתב יד, כל עוד שהוא קריא)לכתובת: חברת פרופסור, בניין אור B הנחושת 4, רמת-החייל, תל-אביב 69710 כמו כן, אתה מוזמן לגלוש באתר פרופסור שם יש פירוט על ההטבות אותן אתה יכול לקבל בתמורה לחומר האקדמי שלך: www.professor.co.il לבסוף יש גם טלפון שלנו בו תוכל ברר כל דבר: 1-700-770-11-10 תודה רבה, צוות פרופסור
סגור