פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

אפרת | 14:24  03/06/07
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לייעץ לי אני בת 17 וסיימתי י"ב, הממוצע שלי בערך 90+ ואל תשאלו איך זה שאני כל כך צעירה וסיימתי ללמוד, פשוט קפצתי כיתה כי למדתי בבית ספר פרטי. אני לא אצליח בחיים לעשות פסיכומטרי כי יש לי בעיה נוראית במתמטיקה, יש לי 3 יחידות שגם אותם עברתי בקושי, ומתמטקיה זו הבעיה הגדולה שלי כבר חשבתי על פסיכולוגיה אבל זה קשה מדיי ועבודה סוציאלית זה לא נראה לי האמת היא שחשוב לי מקצוע שמרווחים בו טוב.אני למשל מאוד רוצה חינוך אבל זה לא כסף טוב אני ממש מיואשת [email protected]
רחל | 02:44  08/06/07
ממליצה לך 2 אפשרויות שאחת מהם זה ללמוד תואר ראשון בלי מתמטיקה סטטיסטיקה ובלי פסיכומטרי זה אפשרי במכללת ר"ג כשתסיימי את התואר תוכלי להתקבל לתואר שני באוניברסיטה או לעשות פסיכומטרי לקבל ציון לא הכי גבוה ובסוף ללכת ללמוד במכללת אריאל או באוניברסיטת בר אילן. כל המקצועות בתואר ראשון לא מרויחים טוב מה לעשות?
נועם | 16:09  22/07/07
עם כל הכבוד למכללת ר"ג היוקרה שלה מגיעה מהעובדה שהיא שלוחה של האוניברסיטה הפתוחה,וחבל שהם לוקחים הרבה כסף מסטודנטים כאשר אפשר ללמוד לעיטים קרובות במכללה עצמה או במוסדות אחרים ללא תשלום (מלבד התשלום לפתוחה שהוא בכל מקרה). כך שאפרת את יכולה להשתמש בעצה שנתנו לך אך ללמוד באוניברסיטה הפתוחה ולא במכללה עצמה.
סגור