שלום לכם,
לכל מי שחשב להרשם לאונברסיטת דרבי (ממש אונברסיטה...) שימרו על עצכם ועל כספכם ותתרחקו מהמקום הזה! הלימודים הם ברמה נמוכה מאוד, יספרו לכם שהתואר מוכר- והוא לא אבל את זה תדעו לאחר שתשלמו 63 אלף שקל לתואר, שתיכנסו ל"משפחת דרבי" תגלו שכל הפירסומים שלהם מנוסחים בסיסמאות תלושות מהמציאות, הם ימציאו אלף ואחד סיבות מדוע עליכם לבצע קורסים נוספים על מנת למשוך עוד כסף...תגלו אטימות שלא קיימת בשום ארגון אפילו לא ברשויות ממשלתיות, הדבר האחרון שהם עושים זה לתת לכם לשלב עבודה- רק בפירסומים זה עובד, תגלו מרצים שהם אפילו לא דוקטורים( אולי אחד או שניים...)פגישה אחת עם מנכ,ל השלוחה , תסביר לכם לאיפה הגעתם- לא הייתי נותנת לו למכור עגבניות בשוק הכרמל, את כל זה תגלו רק לאחר שתשלמו את מיטב כספכם- אין תמורה- ראו הוזהרתם!!!, אני ממליצה לכל אחד שחושב להרשם למפעל הכסף- דרבי שישאל את הסטודנטים שם כמה הם סובלים...
את רצינית? למדת שם?
כי אני חשבתי להירשם, יש לי פגישת ייעוץ אפילו
היי אפרת | 23:04 05/06/07
אני לומדת שם, נשאר לי סמסטר אחרון, היחס הוא נוראי, המיקום נוראי, פשוט צוחקים לסטודנטים בפנים! לראות ולא להאמין,
אך יחד עם זאת. יש יתרון לדרבי שחשוב שתשקלי- אפשר לעשות תואר בשנתיים וללא כל תנאי קבלה, יש אנשים שזה יכול להתאים להם ושיחשבו על האינטרס האישי שלהם, אך יחד עם זאת כדי שתכירי בעובדות זה לבוא, לעשות ולברוח משם. שאת נפגשת איתם תשאלי לגבי התואר, עם זה תואר מוכר ע"י המוסד להשכלה בארץ! הם יגידו לך שזה תואר ישראלי מה שנכון אבל זה לא מוכר, שלא ישחקו איתך משחקי מילים. בהצלחה לך.