פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

התחלתי ללמוד במכללת אשקלון קרימינולוגיה בתחילת השנה.הם החתימו אותי על הוראת קבע בבנק והורידו לי כסף מהחשבון גם כשלא היה צריך. לפני סוף הסמסטר ממש לפני המבחנים. שביקשתי לדעת אם אני צריכה לקבל החזר כלשהו,אמרו לי במכללה שאני צריכה להוסיף עוד 1,600 ש"ח.שילמתי להם עד עכשיו כ9 אלף שקל.וזה רק על סמסטר אחד.הם טוענים שעלי לשלם 40 אחוז משכר הלימו שהוא 15 אלף ש"ח. האם הם צודקים??(לקחתי גם קורס באנגלית) אשמח לקבל תשובה
מנהלת הפורום | 16:41  01/05/07
היי, היות ואינני בקיאה בחוקיה ובהתנהלותה של כל מכללה ומכללה בארץ, אין לי אלא להפנותך להנהלת המכללה לבירור חיובי חשבונך. שכ"ל הלימוד של מכללת אשקלון אינו שכ"ל אוניברסיטאי, אלא יקר יותר ונקבע ע"י המכללה עצמה. אמליץ לך בכל זאת לפנות אל נציב/ת פניות הציבור - פונקציה שבדר"כ קיימת בכל מוסד אקדמי. כמו כן, אני ממליצה לך לפנות לאגודת הסטודנטים של המכללה בטל' 08-6738237 אולי שם יוכלו לסייע בידך בבירור. בהצלחה.
סגור