פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

מושיקו | 10:17  17/04/07
שלום ! אני מושיקו ויש לי שאלה נוספת. אני לא יודע אם זה קשור פה לנושא, אז אם לא, מצטער. אני רוצה להרשם למכללה ללימודי הנדסה. כרגע אני הנדסאי וממוצע הציונים החיצוניים שלי נמוך בנקודה אחת ממה שדורשים כך שזה מחייב אותי לעשות מכינה באנגלית, מתמטיקה ופיסיקה. הוצא לי לרשום מכתב לאחראי במכללה שיוכל לפתור אותי מהמכינה (שעולה 6500 ש"ח ונמשכת כ- 5 חודשים). שאלה/ בקשה שלי היא אם משהו יודע איך לנסח מכתב כזה וכן גם, אם לרשום במכתב הזה שהמכינה תגרום לי ללכת למכללה אחרת שנחשבת ליותר טובה (כי במילא גם שם אצטרך לעשות את המכינה) והמכללה השנייה תיהיה לי גם הרבה יותר קרובה... תודה רבה, וסליחה אם טעיתי בפורום, מושיקו
מנהלת הפורום | 11:26  22/04/07
אני ממליצה לך להפנות שאלותייך למכללה בה אתה מבקש להתקבל. סביר שישנה פונקציה של יועץ/ת לימודים. בכל מקרה, ייתכן וסטודנט/ית שגולש בפורום זה ויש לו האפרות לעזור לך - יגיב, כך שבהחלט שפורום זה בהחלט רלוונטי לשאלותייך. בהצלחה.
סגור