פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עד עכשיו שרדתי איכשהו, אבל המינוס כבר הרקיע לשחקים, ההכנסה מהעבודה לא מספיקה לחיות בצורה נורמלית ואני רגע לפני קריסה כלכלית, למעשה אני צריך עזרה למימון שנה וחצי אחרונות לצערי זה במכללה (שם אפשרי גם לעבוד תוך כדי) שכר הלימוד השנתי זה 26000 ש"ח אשמח להכיר ולהתחייב להחזיר לאחר סיום התואר. המייל שלי : [email protected]
אני | 19:46  14/04/07
תנסה לקחת הלוואה
לא הייתי פונה בבקשה לסיוע אם לא הייתי בודק אפשרות זו, זאת הפעם הראשונה ומקווה שגם האחרונה:-)
גלעד | 11:00  15/04/07
הי ניסתי את isl הם מתמחים במימון שכר הלימוד. כמו כן אני ממליץ לך להכנס לאתר www.milgot.org.il תנסה לבדוק שם אם אתה זכאי לכל מיני מלגות שמופיעות שם.
סגור