פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

שמי ענת, עבדתי בהוצאת ספרים 10 שנים כמפיקת דפוס וכסַדָרית. אני בעלת ניסיון וידע עשיר ומקצועי בתוכנת Word כולל עיצוב ספרים מורכבים ביותר. העבודות שלי מדויקות תוך הקפדה על הפרטים הקטנים ביותר. אני דואגת להתייעץ עם הלקוח לגבי לוח זמנים עבור העבודה על מנת שאוכל לעמוד בזמנים הנדרשים, כך עדיין אוכל לבצע את העבודה בצורה המקצועית והטובה ביותר. שירותי קלדנות מכתב-יד או מטקסט מוקלד. תשומת לב לטעויות בעברית או טעויות הקלדה אשר יתוקנו תוך כדי הקלדה ותירשם הערה לתשומת לב הלקוח. •הקלדה של עברית עם ניקוד (הוספת הניקוד תוך כדי הקלדה, ניקוד מלא או ניקוד מסייע). •הקלדה של טקסט באנגלית. •הקלדה משולבת של עברית ואנגלית. •ניתן להוסיף טבלאות, תרשימים, טורים, גרפים מסובכים, הערות שוליים, כותרות רוצות זהות או משתנות, מספרי עמודים ואלמנטים נוספים. •הקלדה הינה הקלדה עיוורת בעברית ואנגלית. •עיצוב הקובץ והגשתו בהתאם להנחיות הלקוח שיפורטו בתחילת העבודה (כגון גדלים וגופנים), ניתן לעצב על פי דוגמה או על פי סדרה. העבודה תימסר במייל או על גבי CD, בקובץ Word או בקובץ PDF בהתאם לדרישת הלקוח. אשמח אם תצרו עמי קשר וכך אוכל להוסיף מידע ולפרט יותר, וכן לענות על כל שאלה שלכם באופן מקצועי. חברת ש.ס.ק – שירותי סְדָר וקלדנות נמצאת במערב ראשון לציון. ניתן ליצור קשר לפלאפון: 050-6993478 כתובת מייל: [email protected]
סגור