פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

בוגר תואר שני-ראשון במשפטים מהעברית, שני ביחב"ל ופילוסופיה מת"א בהצטיינות שניהם, מתמחה בהכנת כל סוגי העבודות בציונים גבוהים. המגוון כולל עבודות במהלך הסמסטר השוטף, עבודות סמינריון, עבודות גמר, וכן פרוייקטים מיוחדים. ניסיון עשיר במיוחד בהעמדה אקדמאית מקצועית וכן כתיבת נאומים עבור אישים פוליטיים. מחירים אטרקטיביים. שי - 054-2400733
היי שי הגעתי אליך דרך האינטרנט אני צריכה להכין עבודה בנושא -השפעות פסיכולוגיות,פיזיולוגיות ומנטליות של MINDFULNESS אורך העבודה 3 עמודים (כשיש להסתמך על 2 מאמרים אקדמאים +ביבליוגרפיה מלאה) אשמח לדעת מה למדת וכן האם תוכל להכין את העבודה עד ליום רביעי 12.1 ומה העלות של עבודה כזו המס' שהזנתי איננו שלי מבקשת ליצור קשר עימי במייל תודה ויום טוב תמיר
שלום שי, אני מחפש עזרה בהכנת עבודה משפטית קצרה על סוגיה מסוימת (5-6 עמודים). אשמח אם תוכל לחזור אליי למייל. תודה.
היי שי אני צריכה עבודה סמינריונית בתקשורת, אתה מכין גם בתחום הזה?
יואל | 13:51  24/09/11
שלום אני לומד קורס בשם משפט בכלכלה . אני אמור להגיש עבודה בת 3 עמודים בתחום המשפטי . בקטע מבוסס על 2 פסקי דין , ועוד קטע קריאה קצר. אשמח אם תחזור אלי למייל במידה ואתה יכול להכין את העבודה , ולגבי העלות כמובן. שתהיה שבת שלום.
סגור