פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

שלום לכל חברי הפורום, אשמח אם תענו לי על שאלון קצר במסגרת מחקר שאני עושה. כל שאלון מלא ייתקבל בברכה, בפרט אם אתם גרים באיזורי עוטף עזה (כולל באר שבע, אשקלון, יבנה, אשדוד..), שם נשמעו אזעקות בזמן המלחמה האחרונה בעזה ונשארתם שם בזמן הלחימה. תודה. הדר: שמי הדר וייס, ואני סטודנטית לתואר שני בחוג לפסיכולוגיה באוניברסיטת תל אביב. המלחמה האחרונה הציבה את כולנו במצב לא פשוט, בו מחד אנו מנסים לשמור על שגרת חיינו, ומנגד עלינו להתמודד עם מתח וחרדות שאינם שגרתיים. אשמח אם תפנה מזמנך על מנת לתרום למחקר המונחה על ידי פרופ' שושנה שילה, שמטרתו להבין כיצד אנו מושפעים ממצבי לחימה בעורף. ההשתתפות במחקר דורשת מילוי שאלון קצר שתרומתו רבה. השאלון הוא חד-פעמי ואנונימי (ללא מסירת פרטים אישיים מזהים), ולא יעשה בו כל שימוש נוסף על סיכום תוצאות המחקר. את השאלון המצורף ניתן לשלוח בחזרה לכתובת [email protected]. לאותה הכתובת ניתן גם לפנות בשאלות, עליהן אשמח לענות. נ.ב.- צעירים מגיל 18, חיילים בסדיר וחיילים שגוייסו למילואים, מתבקשים שלא לענות על השאלון הנ"ל. תודה. הדר
סגור