פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

GreenAlex | 20:10  11/02/07
היי, אני לומדת בא"ו ירושליים בחוג סוציולוגיה ואנטרופולוגיה ולא יכולה לבחור קורס בחירה לסמסטר ב'. כל מידע יתקבל בברכה. האופציות שלי הן: "זהות וחצית גבולות" מ"א קרן אור שלזינגר "סוציולוגיה של חינוך: תרבות, דעת, השכלה" גב נוע אפלויג "אנטרופולוגיה של הפסיכיאטריה" גב סקיי גרוס "אירגונים וולונטריים בישראל ובעולם" גב דבורה בביס "הגירה ושייכות" גב סבטלנה רוברמן אם מישהו למד אצל אחד המתרגלים/ות האלה גם בקורסים אחרים ספרו לי עלייהם. ובמיוחד אני צריכה מידע על הקורסים: מה לומדים? מה כמות החומר? מעניין או לא? העבודה בסוף קשה או לא? תודה רבה לכולם! ושיהיה בהצלחה במבחנים!
סגור