פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

מיקי | 12:21  06/02/07
התחלתי את לימודי לפני4.5 שנים בחוג המשולב בבר אילן השנים עברו ואיתם גם הקורסים והמבחנים, חוץ מקורס אחד. קורס אחד ארור שאני סוחבת משנה ראשונה קורס שנכשלתי בו פעמיים ואני לא מטומטמת,הייתי אמורה לסיים את לימודי ליפני שנה וחצי, עשיתי השלמות לתואר שני ניבחנתי בבחינת הgmat וחיכיתי לבחינה שהייתה בשבוע שעבר חודשיים שלמים השקעתי בלימודים לבחינה, אחרי שדיברתי עם המרצה שאמר שכל שנה הוא מלמד אותו הדבר. למדתי את המחברת שלי ומחברת של שנתיים אחרי. שרקתי את החומר! הדעתי לבחינה ונידהמתי משאלה אחת ויחידה שהרכיבה את כל הבחינה שבכלל בכלל בכלל לא הייתה בחומר אצלי. אני גמורה נפשית אחרי מרתון של חודשיים ונפילה כזאת.מדור סטטוס אישר לי מועד אחד ששילמתי עליו 1300 שקל. אין לי מושג מה אני אמורה לעשות עכשיו מישהו אולי היה בסיטואציה דומה?
מיקי | 12:23  06/02/07
ויכול לכתוב לי ל[email protected]
ליאור | 14:56  20/02/07
אולי כדאי לעשות את הקורס מחדש.
סגור