פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

היי, אני רוצה להודיע על אתר חדש שהקמתי בשם Teacher4You. האתר מאפשר לנו הסטודנטים להתפרנס בכבוד ובאופן חוקי לגמרי ממתן שיעורים פרטיים. האתר זקוק עכשיו לכמה שיותר אנשים שרוצים ללמד שירשמו ויפרסמו את עצמם שם (הפסום בחינם) כדי שהוא יוכל לממן את מערכת הלימוד האינטראקטיבית שתעזור לנו ללמד אפילו 10 תלמידים בו זמנית אפילו אם הם נמצאים באזור חיוג שונה. מקווה שתעזרו לי להרים את הפרויקט: www.teacher4you.co.il שימו לב: אני חושב לגבות בערך 1% (שקל על כל מאה אני חושב שזה פייר) על כל שעת שיעור דרך המערכת. אבל לא בשנה הראשונה לפעילותה בהתחייבות. אורן.
יוסי | 10:36  08/10/08
נרשמתי לאתר ועכשיו הוא נעלם...מה קרה? הורדת אותו?
סגור