פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

זקוקה לעזרה | 17:25  06/05/08
שלום, נתבשרתי היום כי אני יכולה להגיש עבודת סמינריון במקום לגשת למבחן סיום הקורס של סכסוכים בין בעלי מניות, אין לי מושג ירוק כיצד כותבים עבודת סמינריון, וגם לא נראה לי שיש לי מספיק זמן עד סוף הסמסטר על מנת להגיש את העבודה.. יש מישהו שמכיר אנשים שכותבים עבודות סמינריון בתחום המשפט ויותר נכון התחום הספציפי הזה???
אמת דיברתי | 23:33  17/06/08
תזהרו ממנו יש לו התנהלות של "עוקץ" וכבר כתבו עליו תגובות מאוד מכוערות. קורא לעצמו בכל מיני שמות: קובי / מוטי /אלי פשוט חצוף!!! פעם הוא המושיע פעם הוא דוקרטונט וככה מתנהג נוכל :) תבדקו עליו באתרים נוספים ותבינו... תראו גם את כמות הפרסום המטורפת שלו שזה מדבר בעד עצמו.. ראי הוזהרת
סגור