פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

אני רוצה ללמוד מדעי המחשב. רציתי חוות דעת מאנשים שבאמת יודעים. רמת לימודים , אווירה , אנשים , מרצים . תודה מראש
בוגרת | 13:06  10/03/08
שלום צחי, בזמנו למדתי בשנה א' מדעי המחשב בבינתחומי ולאחריה עברתי למנהל עסקים. אני בהחלט ממליצה על המקום. שווה כל שקל. מרצים מדהימים (אני מעריצה חצי מהם), סגל נפלא, תחושה של משפחה. הסטודנטים סבבה (לא כולם שם "בני עשירים"). רמת הלימודים מאוד גבוהה, שכן המרצים שם בכירים, בעיקר במדעי המחשב. אתה יכול להכנס לאתר ולברר בגוגל על אנשי הסגל האקדמי. המקום ממש בית עבורי. מאוד ממליצה. בהצלחה!
צחי | 18:12  13/03/08
את לא הראשונה שעוברת ממדעי המחשב למנהל עסקים אחרי שנה א' . למה אתם עושים את זה ...מה מרוויחים מזה? אני מתכנן ללמוד אחר כך מנהל עסקים בטוח אבל למה הרבה עוברים באמצע למנהל עסקים? תודה
בוגרת | 13:41  16/03/08
אני לא רציתי מלכתחילה ללמוד מדעי המחשב, אבל בשל הנתונים שלי לחצו עליי לנסות. לא התחברתי למקצוע מראש והיה לי אנטי למחשב, אז ניסיתי כדי לצאת ידי חובה ועברתי למנהל עסקים, כפי שרציתי בהתחלה. בדרך כלל אנשים עוברים, כי קשה להם. אין הרבה שעוברים, אולי שניים שלושה במחזור. מדעי המחשב זה תחום שדורש המון עבודה. אנחנו היינו יושבים על תכניות עד 5 לפנות בוקר ומגיעים לשיעור בשעה שמונה. צריך להיות מוכן נפשית להשקעה שכזו. אני לא הייתי מוכנה להשקיע כל כך הרבה עבור תחום שאין לי עניין של ממש בו. אגב, יש שם מסלול המשלב שני תארים ראשונים, גם מנהל עסקים וגם מדעי המחשב. בהצלחה
סגור