פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

שלום, אני רוצה לתכנן מסלול לימודים שישלב לימודי מדעי המדינה עם תקשורת ומינהל עסקים לתארים ראשון ושני, כך שבסופם אהיה מומחה למדינות ערב. מהו המסלול הנכון לדעתך? תודה
גלעד | 09:51  09/01/07
ליהודי הנודד שלום רב! ראשית יש לציין כי הינך מנסה לאכול את כל העוגה משהו שהוא קשה אם אתה מחפש התמחות מסוימת. הבנתי מדבריך שאתה מחפש להיות מומחה למדינות ערב על מנת להגיע להתמחות זו עליך להשיג שלושה דברים עיקרים: 1. לימוד השפה הערבית על בוריה. 2. היכרות מעמיקה עם התרבות הערבית 3. היכרות עם ההיסטוריה של התרבות הערבית. הייתי ממליץ לך ללכת על מסלול ישיר לתואר שני בשילוב של דו ראשי מזרח-תיכון(בשילוב לימוד השפה הערבית)ותקשורת שילוב של שני המסלולים הללו יעניק לך את המידע הנדרש לדעת את העולם הערבי. השילוב עם תקשורת לבקשתך יפתח לך מגוון של אפשרויות עבודה אם בטלוזיה ואם כיועץ לגופים אחרים, כמו כן הזדמנויות עבודה לבוגרי המסלול הנ"ל אפשר למצוא במשרד הביטחון. בהצלחה.
היהודי הנודד | 02:07  15/01/07
מעניין אותי להתמחות בארצות המגרב. האם אני מצליח לסייע לך לייעץ לי? תודה רבה על זמנך
סגור