פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

הלפרין | 12:41  29/01/08
שלום למביני שפת התכנות!!! יש לי מבחן ביום שישי בקורס בסיסי של שפת C++ שנקרא:"עקרונות התכנות" ואני מעוניין שמישהו יגש למבחן הזה במקומי תמורת סכום נכבד ויש גם עוד על מה לדבר.מי שרציני ומעוניין אז שידע שזאת לא בדיחה וייצור איתי קשר במייל וישאיר לי טלפון ואני עוד אחזור אליו. [email protected] זה המייל שלי נ.ב:אין ממה לפחד כי לא בודקים אצלנו תעודות זהות כך שמי שיודע את הקורס זה כסף קל בשבילו ואני גם מוכן לתת מקדמה למי שלא מאמין לי!!!
הנחייה וביצוע פרויקט גמר באלקטרוניקה ברמת הנדסה והנדסאים , ההצלחה מובטחת . בשעות הערב ליאור 0526221955
סגור