פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

מירב | 13:25  06/12/07
אחרי כל כך הרבה שנים של התלבטויות עם עצמי, החלטתי מה אני רוצה ללמוד! אבל ממה שהבנתי אם הבנתי נכון, שבחורה בת 34 ללא תעודת בגרות צריכה לעשות מכינת 30+ כדי להתחיל , השאלה שלי היא היכן אני יכולה לברר על מכללה שמעבירה את המכינה הזאת באזור ראשל"צ ואם אין אז הכי קרוב
יש להם מכינה למועמדים מעל גיל 30 בלי תעודת בגרות. המכינה מתחילה במאי, ואורכת כ-שלושה וחצי חודשים. תנאי הקבלה למכינה הם מבחני מיון באנגלית ועברית (במידה ומדובר על לימודי משפטים) או מבחנים באנגלית ובמתמטיקה במידה ומדובר על מנהל עסקים. המכינה מתקיימת פעמיים בשבוע בשעות אחר הצהריים. מקווה שעזרתי.
ריאן | 19:48  05/01/08
המכללה למנהל מציעה מכינה טכנולוגת בקניון ערים ראשל"צ כדאי לנסות {סיימתי שנה שעברה .כדאי מאוד...}
סגור