יש לי ממוצע בגרויות נמוך 75, עם בונוסים.ברצוני ללמוד כלכלה באחת מן המכללות הנחשבות (הבינתחומי בהרצליה,רמת גן, רופין, תל חי,ספיר), יש לי מוטיבציה, אך איני יודע מה רלוונטי לעשות, לשפר בגרויות כלומר לעלות למתמטיקה 4 יחי ואנגלית 5 יחי ועוד מקצוע בחירה למשל ואז לעלות את הממוצע לערך של 85-90 או לעשות פסיכומטרי....? ראוי לציין כי הרמה באנגלית שלי לא ברמה טובה, אנגלית 4 יחי 65.....אבקש עצות טיפים רעיונות כל דבר שיכול לעזור
עמית שלום,
לא ציינת מה ברצונך ללמוד.
כדי להגיש מועמדות למרכז הבינתחומי הרצליה תצטרך להציג ציוני תעודת בגרות וציון מבחן פסיכומטרי.
אני מצרפת קישור לפרטים נוספים על הליך הקבלה לבינתחומי הרצליה ועל קטגוריות הקבלה המיוחדות.
בהצלחה!
יעל
עמית מועלם | 18:37 27/07/09
כתבתי שהנני מעוניין ללמוד כלכלה.....השנה אני כבר לא אוכל בגלל שאין ברשותי את הציונים הראויים...ההתלבטות שלי הינה אם לשפר בגרויות (יש לי 3 יחי מתמטיקה ו 4 יחי אנגלית) או האם לעשות פסיכומטרי....בכדי ללמוד כלכלה במוסדות הנחשבים הבנתי שציון הפסיכמוטרי הראוי לכך ההוא 640 לערך יחד עם הממוצע בגרות הנוכחי שיש לי כרגע שעומד על 72.
ההתלבטות שלי האם לתת את כל כולי בפסיכומטרי דבר שלא קל בכלל להוציא מעל 600 לפי מה שהבנתי או שמא עדיף לשפר בגרויות במועדי חורף וקיץ ולהיות בעל ממוצע 85-90