פורום מבחני קבלה לארץ וחו"ל - לקריאה בלבד

בהנהלת: בית הספר האמריקאי  |  מסר למנהל/ת הפורום
מטרת הפורום הינה לספק ייעוץ, הכוונה והדרכה לקראת הכנה למבחני קבלה ללימודים בחו"ל ומבחני המיון השונים הנדרשים לקבלה ללימודי מקצועות הרפואה

בית הספר האמריקאי

הפורום מנוהל ע"י בית הספר האמריקאי, המתמחה בהכנה למבחני קבלה ללימודים בחו"ל. מטרת הפורום הינה לספק ייעוץ, הכוונה והדרכה לקראת הכנה למבחני המיון השונים הנדרשים לקבלה לאוניברסיטאות בחו"ל.

רותם | 08:28  08/06/09
אני לומדת כרגע בשלוחה של Clark University בישראל, כלומר יהיה לי תואר ראשון שלהם. מישהו מכיר את האוניברסיטה הזאת? עד כמה היא טובה/לא טובה? ראיתי שהיא מדורגת מקום tier 1 ,80 בארה"ב, שאין לי מושג מה זה אומר.. דבר שני, הייתי רוצה ללמוד לתואר שני בארה"ב, מישהו אולי מכיר אוניברסיטה טובה בתחום ההיי-טק (מדעי מחשב/ מערכות מידע וכו')? עד כמה ריאלי להתקבל לאוניברסיטה נחשבת מבחינת הדרישות שלהם? איך בוחרים אוניברסיטה? איזה ויזה צריך בשביל ללמוד? איך נרשמים? צריך לעבור מבחנים כלשהם? אם עשיתי TOEFL כדי ללמוד בClark האם לתואר שני צריך לעשות אותו שוב? איך מממנים את הלימודים? אני יודעת שיש כל מיני מלגות אבל עד כמה הן מכסות את ההוצאות ואיפה מוצאים אותם? וכל דבר נוסף שעולה לכם לראש בקשר ללימודים בארה"ב... :)
שלום רותם, עבור כל המעוניינים להתקבל ללימודים בחו"ל מקיים בית הספר האמריקאי אחת לשבועיים כנסי מידע בנושא לימודים בחו"ל. הכנסים עוסקים בין השאר בתהליך בחירת אוניברסיטה מתאימה, תנאי הקבלה, שכר לימוד ומחיה. תרשמי לאחד הכנסים ותוכלי לקבל תשובות לכל השאלות שלך בנוגע לתואר שני בארה"ב. טלפון ישיר של יועצים 03-7510909
יהלי | 10:13  20/08/09
אם נאמר אני מתקבל ללמודים בחו"ל ומוציא ויזת סטודנט.. האם מותר לי גם לעשות עבודות בחו"ל? ובכלל בלי קשר למותר\לא מותר זה אפשרי מבחינת זמנים ועומסים? הרי אם אני אלמד בחו"ל- אני צריך לפרנס את עצמי איכשהו...
שמרית | 10:36  27/08/09
לא חשבתי על זה.. אני גם רוצה לטוס ללמוד בחו"ל- כנראה שגם אין לי הרבה אופציות עם מה שאני מעוניינת ללמוד שזה וטרינריה.. השאלה היא באמת אם תהיה לי גם עבודה בחו"ל ? והאם זה אפשרי בכלל?
לעבוד במהלך תואר ראשון בחו"ל לא תמיד אפשר. קודם כל תלוי בעומס של הלימודים, בדרך כלל שנים ראשונות, במיוחד ברפואה, זה בלתי אפשרי, כי פשוט אין זמן פנוי בכלל, וכמובן צריך לבדוק לגבי מדינה בה תלמדי האם הויזה מאפשרת לעבוד.
שמרית | 12:00  13/09/09
ואם אני טסה ללמוד באיטליה.. האם ידוע לכם איזו ויזה תאפשר לי עבודה בחו"ל ואיזה לא?
סגור