שלום שמי אורלי ואני גרה כעת בניו יורק בשל לימודיו של בעלי. אני בת 34 ואם לתינוק בן חמישה חודשים. הסיבה שאני מלאה אתכם בפרטים אלו היא מאחר ואני מעוניינת לעשות תואר שני במשפטים כאן בארה"ב. העניין הוא שאין לי תואר ראשון במשפטים אלא תואר ראשון במזרח אסיה עם התמחות ביפן, (סיימתי בממוצע מאוד גבוה). והשאלה היא האם ניתן להתקבל לתואר שני במשפטים ללא תואר ראשון? שאלה נוספת ברשותכם, האם ניתן להתמחות באופן ספיציפי במשפט בינלאומי בתואר שני? הייתי גם מעוניינת לעשות תואר שני עם תיזה אם זה משנה... אני בשלב בחיי שאני רוצה מאוד שינוי ואני הבנתי בגילי המופלג סוף סוף שמשפטים הוא תחום שמעניין אותי. אנא תשובתכם וסליחה אם השאלות שלי תמיומות ומטריחות , אני פשוט באמת לא יודעת כלום בנושא ואין לי ככ את מי לשאול.
תודה תודה על תשומת הלב
אורלי
שלום אורלי.
להתקבל לתואר שני במשפטים זה בהחלט אפשרי גם אם התואר הראשון שלך הוא לא במשפטים. כל עוד המסלולים כאלה קיימים בארץ, בטוח שיש הרבה גם בארה"ב, וגם אין שום בעיה שזה יהיה עם התמחות במשפט בינלאומי.
אנחנו עוזרים לסטודנטים ישראלים להתקבל ללימודים בארה"ב, במידה והיית בארץ, היינו עוזרים לך בכל התהליך מציאת מוסד לימודים וקבלה. מצד שני יש לך היתרון שאת כבר נמצאת בארה"ב ויכולה לפנות לאוניברטיסאות ולעשות בעצמך את כל התהליך.
בברכה צוות בית הספר.