פורום לימודי רפואה משלימה

בהנהלת: גיל וינבאום  |  מסר למנהל/ת הפורום
בחירת מקום הלימוד והתאמת תחום הלימוד הספציפי ליכולת ולאישיות שלך הם קריטיים ליכולתך להפוך למטפל מצטיין. פורום זה נועד לעזור לכם המתעניינים בלימודי הרפואה המשלימה לקחת החלטה שקולה ומושכלת.

גיל וינבאום

הפורום בהנהלתו של ד"ר גיל וינבאום (ND-CA) - מנהל הקולג' לרפואה משלימה בסמינר אפעל, רמת אפעל, בטכניון בחיפה,ובמכללת אורנים בטבעון ,מומחה ברפואה סינית, נטורופתיה והומיאופתיה קלאסית מעל 14 שנה.

שלום אני רוקחת + תואר 2 במחקר פרמקולוגיה ופיזיולוגיה. אני רוצה לשנות כיוון - גם צמיחה אישית וגם עיסוק. אני מעוניינת ברפואה סינית או איורוודה או נטורופתיה. אני לא יודעת במה לבחור - האם באיורוודה יש עיסוק? היכן כדאי ללמוד - ברושים? מדיסין? רידמן? אני מחפשת רמת לימודים גבוהה ומורים איכותיים וכמובן מכללה עם שם מוכר וידוע. תודה
גיל וינבאום | 09:36  31/10/08
שלום סימונה! בחירת מקום הלימודים ותחום הלימוד הם החלטות קריטיות שישפיעו על איכות המטפלת שתהיה בסוף התהליך, ולכן הלבטים שלך מובנים. לפי שמות המכללות שנתת, אני מבין שאת מתגוררת באזור המרכז. מדיסין-ת"א , נסגר בתחילת השנה ולכן אינו אופציה. לגבי המכללות האחרות שציינת- כפי שאת בוודאי יודעת לכל מכללה/ מוסד לימודי יש את החזקות שלו ואת החולשות. לכן, קודם עלייך לבחור את תחום הלימוד ואז לעשות סקר משווה בין מס' מכללות באופן ספציפי לגבי הבחירה שלך. לגבי תחום הלימוד. אני ממליץ בחום לעבור מבדק התאמה ללימודי רפואה משלימה. המבדק ייתן לך כלי מהימן שבאמצעותו תוכלי לקבל החלטה מושכלת. מקווה שעזרתי. רק בריאות. ד"ר גיל וינבאום www.mashlima.co.il
סגור