פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

הילה | 23:00  29/10/07
אני בוגרת הנדסת אלקטרוניקה וסיימתי את התואר לפני כשנתיים בממוצע לא רע. לא צברתי ניסיון בתעשיה, והיום חוזרים אלי רק עם משרות זוטרות בהי טק, וגם זה בקושי. התחום לא קרוב לליבי ולא לכישורי, ואני מרגישה שאהיה מהנדסת בינונית. (אחרים לא חושבים כך). מושכים אותי תפקידי ניהול וניהול מוצר, אך במקרה שחוזרים אלי, אומרים לי כי אין לי את הניסיון הנדרש, וקשה לי לדמיין את עצמי "מתחילה מלמטה" בעבודות שממש נראות לי נוראיות ומשמימות (תכנות, תכנון, פיתוח, בדיקה וכד'). אני סקרנית מאד ומתעניינת בתחומים רבים ומגוונים (פרט למקצוע...). אני מתעניינת מאד באנשים. אפילו חשבתי לעשות הסבה לתחום של פסיכולוגיה תעסוקתית, על מנת ליישם את התובנות שצברתי, את ראייתי הרחבה ואת כישורי ההומאניים, אך הבנתי שההכשרה תארך שנים רבות. האם יש דרך קצרה יותר לעסוק בכך, או תחומים הקרובים לתחום?
אפרת יצחקי רבינוביץ | 21:21  31/10/07
הי הילה בדקי אפשרות ללמוד תואר שני במנהל עסקים כדי להגיע לתחום של ניהול מוצר. יש גם את תחום השיווק שכרוך במגע עם אנשים. בררי אם אפשר להשלים להנדסה תעשייה וניהול כדי להתקרב לתחומים בהם את מעוניינת. בדקי את הנושא של משאבי אנוש ויעוץ ארגוני כהתמחויות במנהל עסקים.בהצלחה
סגור