היי אפרת
אני מתלבטת בין ייעוץ חינוכי+הוראה, עבודה סוציאלית, אחיות. כאשר בכל תחום בפני עצמו יש לי התלבטויות. בייעוץ חינוכי אי אפשר להיות רק יועצת אלא צריך להיות גם מורה ואני לא חושבת שמתאים לי להיות מורה. בעבודה סוציאלית אני מפחדת שבשלב כלשהו יהיה לי קשה להכיל את כל העומסים הנפשיים, ובאחיות יש את כל העניין שמסביב לעבודה כמו רחיצת חולה וכו' שאני לא יודעת אם אני מסוגלת לעשות את זה ולא תמיד אפשר לעבוד בקופ"ח כי יש המון שרוצים לעבוד שם. אשמח לקבלת עצה כי אני מאוד מבולבלת כרגע. תודה מראש.
אפרת יצחקי רבינוביץ | 22:10 07/10/07
הי הילה
בעו"ס יש מגוון רחב של תחומים בינהם כאלה שהנם פחות טיפוליים כמוף העברת זדנאות בתחומים שונים, תחום קהילתי וארגוני. בדקי לעומק את התחום של עו"ס ואולי תוכלי לקבל מענה לצרכיך. כמו כן מציעה לך לבדוק קלינאות תקשורת, גננת,פסיכולוגיה וריפוי בעיסוק.בהצלחה
תודה רבה על תגובתך. קלינאות תקשורת מאוד רציתי אבל יש לי 595 בפסיכומטרי ולצערי הדרישה היא מעל 640 לצורך קלינאות. נרשמתי ללימודי ייעוץ חינוכי בשילוב עם הוראת סוציולוגיה-אנתרופולוגיה ושמו אותי בדו-ראשי לא מובנה- שמעתי שזה יותר לחוץ מהמתכונת הרגילה- יש לך מושג מה הכוונה? מישהי אמרה לי שזה כמו ללמוד ל2 תארים במקביל ושזה מאוד לחוץ. הלימודים הם בבר-אילן אם זה אומר משהו.
אפרת יצחקי רבינוביץ | 22:55 28/10/07