פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

שלום אפרת אני בת 27 בעלת B.A. במנהל עסקים -מימון. אני עובדת מזה שנתיים בתחום המשלב כלכלה עם שיווק/תמחור וכו. אני מעוניינת להתקדם מבחינה מקצועית, ניהולית ושיפור התנאים. בחברה שאני עובדת היום אין לאן להתקדם וטרם מצאתי עבודה חדשה. במה את ממליצה להמשיך לימודים? איזה אפשרויות יש לי ואילו תארים מבוקשים בשוק? (אני מתעניינת בתחומים מאוד מגוונים). תודה רבה נועה.
אפרת יצחקי רבינוביץ | 21:42  06/09/07
הי נועה הלימודים הם רק דרך להשיג את תחום העיסוק המבוקש ולכן קשה להמליץ לך על תחום לימודי מבלי להבין במה את מעוניינת לעסוק. האם את רוצה להמשיך את מה שאת עושה כיום? ניתן ללמוד תואר שני במנהל עסקים ולהתקדם לתפקידי ניהול בחברות אחרות כגון: מנהלת שיווק, מנהלת מחלקה או לתחום של פיתוח עיסקי. האם יעוץ ארגוני או משאבי אנוש זה הכיוון ואז רצוי ללמוד תואר שני במנהל עסקים עם התמחות ביעוץ ארגוני. או שבכלל לעשות קורס בשוק ההון או ללמוד כלכלה לתואר שני ולפנות לעתודה ניהולית בבנק. בהצלחה
נועה 27 | 09:17  08/09/07
היי אפרת תודה על תגובתך, אני מעוניינת לעסוק בעתיד בתחום של יעוץ ארגוני, היכן ניתן ללמוד את זה? האם צריך איזשהו רשיון על מנת לעסוק בזה? תודה נועה
שלומי | 18:40  25/11/07
עוד מידע על מורים פרטיים www.teachers4u.biz
סגור