פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

דוד | 16:21  20/08/07
שלום שמי דוד ואני סטודנט למדעי ההתנהגות תואר ראשון. אני מתלבט להיכן להמשיך בתואר שני. הכיוון שמושך אותי הוא מו"פ תרופות בתחום הנפש\ נוירופסיכולוגיה. הבנתי שבבתי חולים במחלקות הרלוונטיות מתבצע מחקר, וכמובן בחברות ביוטק. השאלות שלי: - האם חובה לגשת למגמה מחקרית נוירופסיכולוגית, או מספיק מחקרית כללית. - האם יש ייתרון לבוגרי נוירופסיכולוגית קלינית, או שיקומית, על פני בוגרי מגמה מחקרית לא קלינית, להשתלב במו"פ בבתי חולים. (האם בבתי חולים יש תקן לחוקרים שאינם מטפלים קליניים?) - כיצד ניתן להתרשם מהביקוש לחוקרים בתחום? (לא הצלחתי למצוא מודעות דרושים באינטרנט) בתודה דוד
אפרת יצחקי רבינוביץ | 09:18  25/08/07
שלום דוד היות ואיני יודעת את התשובה לכך, אני מציעה לך לפנות לחלקת מו"פ בבתי חולים ולהפנות את שאלתך אליהם. העובדה שאין מודעות דרושים אינה מעידה בהכרח על מצב השוק בתחום ולכן רצוי לפנות למוסדות הרלוונטיים לשם בדיקה. בתחושתי לא בטוח שיש הבדל בהשתלבות בשוק העבודה אם אתה בוגר נויורופסיכולוגיה או מגמה מחקרית כללית, תמיד גם אפשר לעבור השלמות. בהצלחה
סגור