שלום רב. אני מטפלת בשיאצו המועסקת במרפאות לרפואה משלימה מזה כחמש שנים בשירותי בריאות כללית. עלי לתאר תחילה את מבנה חוזה העבודה שלי: מטפלים המועסקים בקופ"ח מועסקים בן -2 משמרות שבועיות ל-6 משמרות שבועיות. כל משמרת בת 6 שעות בדיוק. היקף עבודתי הוא 2 משמרות שבועיות- 12שעות. ב6 שעות משמרת עלי לקבל 8 מטופלים-כל מטופל 45 דקות -ללא הפסקה בן מטופל למטופל. אם ברצוני בהפסקה, עלי לקבל מטופל אחד פחות- ובסיס התגמול שלי יירד. השכר שלי נקבע עלפי התשלום שמשלם הלקוח למרפאה, מתשלום זה מופרשים לי כ25 אחוז . והיה והלקוח לא הגיע, שכח נניח, או חלה- אנני מקבלת שום תגמול\שכר על הזמן הריק(לכל לקוח זכות להזדכות במידה ושכח את מועד הפגישה ולא הופיע -לפחות פעם אחת ראשונה ואחר כך בהתאם לשיקולי המנהלה) הווה אומר, שאנני מקבלת שכר, לא על הפסקה, באם ברצוני ליטול, ולא על ביטול טיפולים, וטיפולים מתבטלים מסיבות שונות באופן תדיר. האם זה תקין חוקית? אני עובדת 2משמרות בשבוע- ולאחרונה חגים רבים "נפלו" על המשמרת שלי, כתוצאה מכך משכורתי ניזוקה עד מאוד. האם זה תקין מבחינה חוקית? לדאבוני, נאסר עלי כעובדת להתאגד עלפי הכתוב בחוזה האישי שלי, וכן של חבריי, אך לאחרונה מצבור המקרים שהביא לפגיע בשכרי הביא אותי לבדוק את תקינות ההתנהלות ביני לבין מעסיקי. מקרים כגון, שינויים בלו"ז המרפאה, מעבר המרפאה למקום חדש,וכ.. הביא לביטול משמרות שלי -ולדילדולן -ללא כל פיצוי מן המערכת, הדבר מקומם ביותר.השאלה אם זה חוקי והאם ניתן לפעול כדי לשנות את המצב הקורבני הזה??!!!.
ושאלה אחרונה ודי, בזמן ההריון שלי, לפני מספר שנים-נאלצתי להוריד את כמות המטופלים בכל משמרת- בשל קושי פיזי- ואף להוריד משמרת- כך קרה שאת החישוב לדמי הביטוח הלאומי שלי לאחר הלידה-אשר התבסס על 12 החודשים האחרונים,ירד משמעותית כתוצאה מאי היכולת לספק את אותה התמורה. שואלת בגלל הריון ממש דנדש..שוב האם זה חוקי ואיזה עצות אוכל לקבל. אשמח לכל עצה. בברכות.