פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

שלום רב, זה עתה סיימתי את כל חובותיי לתואר הראשון בסוציולוגיה ואנתרופולוגיה(2 סמינריונים), וכרגע אני בתקופת מעבר של חיפוש עבודה שתהיה לי משמעותית לקריירה, ולא סתם עבודת סטודנטים. כמו כן לקחתי בינתיים הפסקה של שנה מלימודי תואר שני, על מנת שיהיה לי זמן להתנסות בשטח קצת.. הכוונה שאני רוצה להתנסות בתחומים שקשורים לעבודה עתידית בה אבחר. אחד הכיוניים שחשבתי עליו הוא יעוץ ארגוני, אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל.. יועצים ארגוניים שדיברתי איתם אמרו לי שכדאי להתחיל בהדרכת עובדים בארגונים או בחברות יעוץ, ואחר כך להיות רכז הדרכה וכ'ו.. אבל בכל משרה שחיפשתי באינטרנט כתוב שצריך נסיון קודם בהדרכה או הבנה בתכנים ספציפיים של החברה הספציפית (נגיד תוכנה), ואין לי את אלו.. איך אני מתחיל מאפס בעבודu, כאלו?? גיוס והשמת עובדים אני לא רוצה (בין היתר כי אהיה מיעוט גברי, כמעט כל העובדים בתחום הם נשים..) ו..אשמח לכיוונים נוספים באמצעות תואר במדעי החברה, ובעיקר ארצה לשמוע מהן העבודות הראשוניות בשביל להתחיל להתקדם בתחום? המשך שבוע טוב
סגור