פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

מישל | 21:57  16/04/07
ברגע שאני מסיימת ללמוד.....ניהול מלונאות.....איך אני משתלבת בזה? המטרה שלי...שבעתיד אני ינהל מלון.....באילת ....טבריה או ים-המלח..... ורציתי לדעת לאחר שאני מסיימת את לימודי איך אי משתלבת בזה? בתודה, מישל.
אפרת יצחקי רבינוביץ | 17:47  17/04/07
שלום מישל אני מניחה שתצטרכי לפנות לבתי מלון ולהציע מועמודותך לתפקידי ניהול שונים במלון ודרך זה תתקדמי. אני לא בטוחה שהדרך היא אכן זו ולכן אני מציעה לך לבקר במלונות ולברר זאת ע"י שיחה עם בעלי תפקידים שונים במלון או דרך מחלקת משאבי אנוש במלון. תוכלי כמובן לברר זאת גם במקום הלימוד. אשמח אם תשתפי אותי במידע. בהצלחה
קודם אחראי מלצריות במלון או פקידת קבלה במלון.קחי בחשבון שלא כל מלון יקבל מייד לתפקידי ניהול כל בוגר/ת קורס כזה או אחר. אבל בכל זאת לעתים זה כן קורה,כל מקרה ואדם לגופו של עניין.נסי להציג עמצך במלונות ואכסניות או מיצרים,ולאט לאט תתמקדי.
סגור