פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

שיר | 12:07  05/06/10
שלום, אני בת 37. למדתי מדעי המדינה ולאחר מכן משפטים - סיימתי בהצטיינות. כיום אני עו"ד. עובדת כיום כעוזרת משפטית אך מדובר במשרה זמנית ואין אופק קידום בארגון. אין לי אנרגיות ללכת לעבודה ומכאן הסקתי שכנראה אינני מתאימה לתחום. מעט רקע: אני אוהבת ילדים, היתי ספורטאית (אתלטית מצטיינת) אך לצערי לא השכלתי למנף את האהבה לספורט לרמה של פרנסה (בזמנו לא קישרתי בכלל בין הדברים). המחיר הוא שכיום אינני מחוברת מבחינה מקצועית לכל מה שלמדתי. אני די תזזיתית, חושבת מהר, יש לי תכונות מעולות לעבודה, מסירות אין קץ, חריצות, מוסר עבודה מהגבוהים שיש, בכל מקום שעבדתי רצו שאמשיך (יותר בתחומים של אדמיניסטרציה) אך תמיד רציתי להתקדם הלאה וסברתי שלימודים יעלו אותי אל-על והבנתי שלאו דווקא כי הטעות של היא שלא התברגתי במקום כלשהו. הדבר נובע מהאהבה שלי לשינויים, להתחלות חדשות, אולי הרפתקאות. אך כיום אני נשואה ואם לשתיים, יש משכנתא וצריך לפרנס. היתי רוצה מאוד עסק עצמאי, לא יודעת אם בתור עו"ד כי יש לי חששות. חשבתי על הסבה לגננת מאידך חושבת על כל השנים שלמדתי בעיקר למשפטים...תהליך ארוך ומיגע ואף יקר. מה כדאי לי לעשות? בתודה רבה מראש
סגור