פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

לילי | 15:57  03/12/06
רציתי לדעת איפה אני עושה את מרכז הערכה? ואם ככה אני אוכל לדעת איזה מקצוע עליי ללמוד..?.. יעזור לי להחליט??
מיכל מנהלת הפורום | 15:57  03/12/06
הי לילי, מרכזי הערכה וימי האבחון שהתייחסתי אליהם כאן מדברים על מבחנים אליהם שולחים אותך מעסיקים כשאת מגישה מועמדות לתפקיד ספציפי בחברה כלשהי. לא מדובר כאן על אבחון לצורך ייעוץ תעסוקתי או עזרה בזיהוי ובחירת מסלול לימודים. בהקשר לאבחון מסוג זה (אבחון וייעוץ תעסוקתי) את מוזמנת להיכנס ל"פורום ייעוץ והכוונה" כאן באתר (מתחת לכותרת "למה אני מתאים?") שעוסק בדיוק בנושאים של בחירת מקצוע וכיוון לימודי. אם תעברי על השאלות והתשובות שקיימות שם, אין ספק שתדעי מה כולל אבחון לכיוון תעסוקתי והיכן ניתן לעשות תהליך ייעוץ מסוג זה. בהצלחה, מיכל
מרים | 23:07  09/09/08
אני בת 35 בוגרת הפקולטה להנדסת מכונות טרם החלטתי מהו הכוון המתאים לי אני רוצה ללכת ליעוץ בנושא בדרכ מדובר במכונים המתאימים לצרכי המעסיק או-וכאלה שיכינו מועמדים לאותם המבחנים אני רוצה לבצע מבחנים שיעזרו לי להגדיר תחומי תעסוקה אשמח לקבל שם.שמות של מכונים כאלה ובהקדם תודה ,מרים
סגור