שלום לכם.. אני איש קבע על סף שיחרור.. יש לי ממוצע בגרויות 96 ופסיכומטרי 660.. ואני יכול להסתדר גם עם מקצועות הומאניים וגם עם מקצועות ריאלים אין לי העדפה לאחד מהם.. אני כרגע מתלבט ודי לחוץ לגבי בחירת מקצוע ללמוד.. אני מתלבט בין מדעי המחשב לבין משפטים.. יש לציין שלמדתי בעבר י"ג במדעי המחשב אך הפסקתי מכיוון שלא ראיתי את עצמי עוסק במקצוע.. אך לאחר הצבא וקצת טעימה ממה שקורה בחוץ והתפכחות הבנתי שיכול להיות שעבודה בתחום הזה תעזור לי מכיוון שמרוויחים בו טוב ויש לו ביקוש.. בשונה ממשפטים שיותר מושך אותי ומעניין אותי אך מוצף בנורות אזהרה על כך שהשוק מוצף ושבתחילה מרוויחים משכורות רעב..לכן אני מתלבט... ואני לחוץ מפני שאני מתלבט ומתלבט וכבר לא נשאר הרבה זמן להחליט וההרשמות נסגרות וגם מכך שאני מרגיש מאוד מחויב להצליח ופוחד להתעכב עוד שנה וחצי.. מה גם ששני תחומי הלימודים מאוד מעורפלים מבחינת במה עוסקים באמת לאחר הלימודים? האם כמעט כל מי שלומד מדעי המחשב הופך לאחר מכן למתכנת וכל היום יושב מול מחשב וכותב קוד? ומה האופציות שעומדות בפניך לאחר סיום תואר ראשון במשפטים?? מצטער על האורך חח אבל אני די פורק פה הכל.. מקווה לקבל עזרה במהרה..בתודה מראש.