פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

שלום, רציתי לברר האם לעשות הסבה בגיל 32 זה מאוחר בהנחה שאסיים את התואר רו"ח בגיל 37? אני חוששת שמעסיקים לא יקבלו אותי מפאת הגיל/ עצם היותי אישה? האם כדאי לוותר על החלום או לקחת ריזיקה שכאמור דורשת זמן וכסף? תודה
מיכל תירוש | 21:25  25/02/07
הי יעל, תראי, זו שאלה מורכבת ואין עליה תשובה אחת. עקרונית, זה הרבה פעמים קשה למצוא עבודה מעל גיל 35, במיוחד אם אין ניסיון בתחום. כך שמבחינה זו, יש סיכון רב בביצוע הסבה שתביא לכך שבגיל 37 תצטרכי לחפש עבודה בלי ניסיון קודם ויהיה עליך להתמודד מול מועמדים יותר צעירים ואולי יותר פנויים (לא ציינת מצב משפחתי, וזה גם משהו שמעסיקים לוקחים בחשבון). מצד שני, בכל כלל יש גם יוצאים מהכלל, ואני האחרונה שאומר לך לוותר על החלום. ייתכן שעם מספיק מוטיבציה וכוחות תוכלי לפרוץ לעצמך דרך גם נוכח הקשיים. לדעתי זה הרבה עניין של אופי ומזל.ופחות שאלה שיש עליה תשובה אחת נכונה... וכמובן, מסכימה איתך שזו התלבטות קשה. מיכל
סגור