פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

שלום, שמי דורון. אני חוזר בקרוב לארץ לאחר פוסטדוק של שנה וחצי בחו"ל בתחום הביולוגיה המולקולרית. אני מעוניין להשתלב בביוטק - או ב כ ל ענף תעשיה אחר (ובכלל לא בטוח שבכיוון מחקרי), אך לא ברור לי מה האפשרויות שלי בארץ. אני עוקב אחרי מספר אתרי השמה ונראה שמשרות הדורשות PhD בתחום נדירות מאוד ובד"כ ספציפיות במיוחד לשילוב של טכניקות מסויימות - לאו דווקא השילוב שאני מנוסה בו. מה אפשר לעשות עם התואר הזה? אני נמצא בחרדה גדולה היות ובגיל 33 ולאחר 11 שנים באקדמיה אני קצת מתקשה לחשוב על הסבת מקצוע, אבל כשמשרות כמו "מדריך רכיבה על חמורים - בעל מוטיבציה" קופצות לי בחיפוש אני נכנס לדכדוך. ההתרשמות שלי שהמשרות המוצעות הינן 1. משרות של עובד פס ייצור 2. המשכורות המוצעות מבזות ממש. מה לעשות? תאריך החזרה הוא אוגוסט.
סגור