פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

שירה | 12:42  13/02/07
אני מעוניינת ללמוד הנדסת תעשייה וניהול, הלכתי לימים פתוחים, הבטתי ברשימת הקורסים הנלמדים אבל עדיין לא הבנתי מה בסופו של דבר אני יכולה לעשות עם התואר? באיזה עבודות אני יכולה להשתלב? אני אשמח אם תוכלי לתת לי דוגמאות לעבודות שאני אוכל להשתלב בהם לאחר סיום התואר. תודה שירה
מיכל תירוש | 13:50  14/02/07
התחום מאפשר עבודה במגוון תפקידים- החל מתפקידים בתעשיה (ניהול קווי יצור, אספקה, בדיקות איכות וכו') וכלה בתפקידים שקשורים להיבטים של ייעול ושיפור במוסדות ובחברות שהן לא בהכרח מפעלים (יש מהנדסי תעו"נ שעובדים, למשל, בבנקים). בגדול, ניתן לומר שכל מה שקשור לנושא של ייעול, שיפור, חקר שיטות ותהליכי עבודה ועוד, מתאים. דוגמאות יותר מוחשיות ומידע מפורט יותר תוכלי למצוא אם תבקרי בספרית מקצועות. בהצלחה, מיכל
סגור