פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

נורית | 18:21  30/01/07
שלום, אני מתעניינת בלימודי אימון אישי. רציתי לדעת מהו היקף שעות ומחיר סבירים לקורס רציני בתחום, האם יש מקומות שמספקים עבודה בתחום לאחר הלימודים, מה כדאי לי לבדוק/ לברר בבואי ללמוד תחום כזה (השאיפה היא בעתיד לעסוק בתחום, אני באה מתחום החינוך).האם יש המלצה למוסדות לימוד מוכרים בתחום? תודה על תשובתך, נורית.
מיכל תירוש | 13:30  14/02/07
הי נורית, מסיבות שוודאי תביני איני יכולה להמליץ כאן על מוסד זה או אחר. בנוסף, איני בקיאה במחירים של ההכשרות במקומות השונים, כך שאת זה יהיה עליך לברר עם המקומות עצמם (בנוסף, כל מקום מציע משהו אחר והעלויות בהתאם). באשר למקומות שמספקים עבודה בתחום- קשה לי להאמין שיש מקומות שמתחייבים לספק לך עבודה אך יש כאלה שבהחלט יסייעו לך להשתלב בעבודה בתחום, ואולי אפילו יאפשרו לך עבודה דרכם. זה מסוג הדברים שהייתי מבררת, כמו גם עלות ההכשרה, משך ההכשרה, מה עושים כיום אנשים שסיימו הכשרה כזו בעבר (האם מצאו תעסוקה? במה? איך? וכו')ושאלות דומות. בגדול, נראה לי שאת יודעת מה לשאול ובמה שכתבת כאן היו לך בהחלט שאלות רלוונטיות, אך נראה לי שנכון להפנות אותם למוסדות שמציעים הכשרה כזו ואז להשוות את התשובות שתקבלי. בהצלחה, מיכל
סגור