פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

אודי | 20:48  04/09/08
היי אני בן 28 עם תואר b.a כללי האם כדאי להתחיל בגילי תואר בהנדסה תעשייה וניהול שאורך 4 שנים? אני בינוני במתמטיקה.
אני מבין את ההתלבטות שלך, גם אני הייתי באותו מצב לפני שנה. ידידה המליצה לי לוותר על תואר נוסף ולקחת כמה קורסים בהנדסת תעשייה וניהול. אם זה מעניין אותך אני ממליץ על המכללה למנהל (שם אני למדתי). לגבי הנדסת תעשייה וניהול אני יודע שאפשר ללמוד את זה עם התמחות בכל מיני תחומים: ניהול השיווק, ניהול הייצור, ניהול מערכות מידע, ניהול מערכות לוגיסטיות וסחר בינלאומי... יום חמישי הקרוב (18.9) יש יום פתוח במכללה - שווה לך לבדוק.
אפרת יצחקי- רבינוביץ | 19:12  16/09/08
מבחינת הגיל אין שום בעיה. לגבי מתמטיקה להיות בינוני זה מספיק , השאלה האם יש לך גישה לוגית-טכנית וריאלית לדברים?
אודי | 16:16  17/09/08
טכנית יש לי אבל לוגית וריאלית איך יודעים ?? התואר שלי הוא בשיווק פרסום - לא הכי ריאלי..
סגור